Over mij

Linda Brander:

Als verpleegkundige heb ik jarenlang ervaring opgedaan in de Particuliere Thuiszorg  (palliatieve zorg), Revalidatiecentrum en in zorginstellingen. Tijdens mijn werk merkte ik een eenzijdige benadering van zorg en welzijn. Dit heeft mij aangezet tot het volgen van diverse complementaire opleidingen waaronder magnetiseur, holistisch masseur en voetreflextherapeut.

Vervolgens ben ik mij volledig op de voeten gaan richten aangezien de voeten veel informatie geven over het gehele lichaam. Na het behalen van de pedicure opleiding heb ik in 2007 Voetbehandelcentrum Voet-Chi in Utrecht opgericht. Een jaar later verhuisde ik naar Woerden, waar ik de praktijk verder heb uitgebreid.

Als nuchtere Groningse kwam ik 12 jaar geleden in aanraking met Tenenlezen. Ik was sceptisch en ik wist niet precies wat ik ervan moest denken. Ik was verbaasd dat mijn voeten mij zulke specifieke persoonlijke informatie konden geven. Hierdoor werd mijn interesse gewekt. Vervolgens ben ik mij op professioneel vlak breder gaan ontwikkelen op het gebied van tenenlezen, coaching en pedagogiek. Hier is de Voeten Coach uit voortgekomen.

Met regelmaat werk ik nauw samen met artsen en verpleegkundigen in verschillende zorginstellingen.

Jaarlijks volg ik trainingen en workshops zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Uitleg Voet-Chi:

De Voet weerspiegelt het hele lichaam. Door de juiste aandacht aan de voeten te besteden kunnen klachten en andere blokkades worden opgeheven zodat de Chi  (levensenergie)  weer vrij kan stromen.